ZOMEREXPOSITIE

WELKOM IN GALERIE MOEËJEN DAAG!

In Galerie Moeëjen Daag zijn naast de beeldhouwwerken en wandobjecten van SJAAK SMETSERS, de schilderijen van JOLINDE VAN POPPEL te zien!

Er is een duidelijk spanningsveld tussen abstract en figuratief in de schilderijen van Jolinde. De laatste tijd wint de herkenbare belevenis. De voorstelling wordt echter nooit te realistisch. Jolinde gebruikt vaak uitbundige kleuren, maar het wordt nooit te bont. Kleur speelt een zeer belangrijke rol in de schilderijen. Met haar impulsieve schilderstrant schildert ze graag nat in nat en laag over laag.

Steeds weer staat het menselijk figuur centraal in het werk van Jolinde. Ze voelt de behoefte om te vertellen en het menselijke bestaan zichtbaar te maken. Liefst de mooie en prettige kant. Niet de grote dingen tellen, maar de kleine. Ze wil de niet visuele communicatie tussen mensen of dier en mens laten zien. De intensieve reflectie daarvan vormt haar inspiratiebron.

GALERIE MOEËJEN DAAG IS IEDERE VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VAN 12.00 - 17.00 UUR!

Joie de vivre 150x150 cm JOLINDE VAN POPPEL
Powerflower
IMG_0574

Vrolijke kleurrijke kunstwerken!

Maak er een mooie dag van en kom genieten van al dat moois wat er te zien is!

Welkom in MOEËJEN DAAG!

Berichten tips

EEN BIJZONDER JAAR

Het wordt een bijzonder jaar! Sjaak en Lianne Smetsers-Sampers Galerie Moeëjen Daag Grotestraat 61 A 5931 CT TEGELEN Tel. +31 (0) 77 3747510

Welkom in Galerie Moeëjen Daag!

U bent van harte welkom in onze galerie Moeëjen Daag (mijn thuisbasis) in Tegelen!