Exposities

HEDENDAAGSE KUNST

MOEËJEN DAAG is een galerie met hedendaagse kunst, van abstract tot figuratief én is de thuisbasis van beeldend kunstenaar en dichter Sjaak Smetsers.
Het bedrijf wordt geleid door  Lianne Smetsers-Sampers.

U vindt bij ons een ruime collectie kunstwerken van professionele kunstenaars. Schilderijen, wandobjecten en beelden behoren tot ons assortiment.

Wij organiseren doorlopend exposities, waarbij u gastvrij wordt ontvangen in een sfeervolle ambiance. Kunst kopen, kunt u bij Galerie Moeëjen Daag ook via de Kunstkoopregeling.

Wij gaan uit van het principe dat kunst in uw interieur, een toegevoegde waarde moet hebben. Het waarderen van kunst is heel persoonlijk. Wij bemiddelen graag bij het versterken en bevestigen van uw persoonlijke gevoel bij het aankopen van een kunstwerk.

Wij adviseren en presenteren vrijblijvend de kunstwerken bij uw thuis of op uw bedrijf.

Maak gerust een afspraak!

Bij uw kunstaankopen verzorgt Galerie Moeëjen Daag ook het plaatsen en/of ophangen van uw kunstwerken.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze bijzondere exposities, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief! info@moeejendaag.nl

background2
3kol_afb1

HUIDIGE EXPOSITIE

In galerie Moeëjen Daag zijn de glaskunstwerken, bronzen beelden, combinaties van brons/glas en wandobjecten van de Limburgse Beeldend kunstenaar SJAAK SMETSERS te zien!

3kol_afb3

Exposerende kunstenaars

U vindt bij ons een ruime collectie kunstwerken van professionele kunstenaars. Schilderijen, wandobjecten en beelden behoren tot ons assortiment.

Wij organiseren doorlopend exposities, waarbij u gastvrij wordt ontvangen in een sfeervolle ambiance.

gallery11

EXPOSITIE AGENDA 2023

  • OKTOBER, NOVEMBER, DECEMBER    SJAAK SMETSERS                (glaskunst, bronzen beelden, combi brons/glas en wandobjecten)

Bezoek onze galerie

Openingstijden:

vrijdag 13.00 - 16.00 uur

zaterdag 13.00 - 16.00 uur

en bezoek op afspraak