De Galerie

Moeëjen daag galerie

Galerie Moeëjen Daag is een ontmoetingsplek voor moderne kunst, ontstaan op initiatief van Beeldend kunstenaar SJAAK SMETSERS en zijn muze LIANNE SAMPERS.

Een galerie, waar kunstliefhebbers van glaskunst, bronzen beelden, moderne schilderijen en/of wandobjecten, zich thuis voelen.

De naam van de galerie is een statement, welk gebruikt wordt door de kunstenaar en zijn muze, behalve als naam voor het atelier van Sjaak en als titel van een van zijn kunstboeken, is “Moeëjen Daag” ook de naam voor hun  galerie met een vloeroppervlakte van liefst 130 m2. Een perfecte verlichting op bronzen beelden, glasobjecten , tuinbeelden, schilderijen en wandobjecten, maakt dat de bezoeker hier zijn hart kan ophalen en optimaal kan genieten van al het moois dat er wordt geëxposeerd.

Moeëjen daag

Wat kwaliteit betreft is Galerie Moeëjen Daag een betrouwbare partner, die u kunst laat zien met een zeer hoog gehalte aan vakmanschap, mede ontstaan uit diepgaande kennis van materie, uit liefde voor het vak, gemaakt door kunstenaars die met beide benen in hun vakgebied staan.

Er worden doorlopend exposities georganiseerd, waarbij u gastvrij wordt ontvangen in een sfeervolle ambiance.

Film impressie

Bekijk deze filmimpressie over Beeldend kunstenaar en glaskunstenaar Sjaak Smetsers en zijn thuisbasis GALERIE MOEËJEN DAAG

gallery0

HUIDIGE EXPOSITIE

In galerie Moeëjen Daag zijn de glaskunstwerken, bronzen beelden en wandobjecten van Beeldend kunstenaar SJAAK SMETSERS te zien!

steyl_groot.500x0-is

Omgeving

Steyl ligt aan de oever van de Maas. Een veer verbindt Steyl met Baarlo. In Steyl vindt men verschillende laat 19-eeuwse gebouwen, gesticht door de congregatie van Arnold Janssen.

chateau_holtmuhle_7240_hotelaanzicht.jpg__2560x0_q85_crop_subsampling-2

Overnachten

Ontdek de Limburgse gastvrijheid, Een verblijf bij een Bilderberg hotel is altijd bijzonder. Bij dit Bilderberg hotel geniet u onder meer van de volgende aantrekkelijke voordelen

Bezoek onze galerie

Openingstijden:

vrijdag 13.00 - 16.00 uur

zaterdag 13.00 - 16.00 uur

en bezoek op afspraak