Spring naar content

KLEUR EN VROLIJKHEID IN GALERIE MOEËJEN DAAG

WE WILLEN DE VEILIGHEID VOOR IEDEREEN WAARBORGEN, VANDAAR DAT WE OP DIT MOMENT ALLEEN OP AFSPRAAK OPEN ZIJN. DE NORMALE OPENINGSTIJDEN KOMEN TOT NADER BERICHT TE VERVALLEN. WILT U DE GALERIE BEZOEKEN, STUUR EEN MAIL OF BEL 077-3747510, ZODAT WIJ EEN AFSPRAAK KUNNEN MAKEN. DAN IS ER OP DAT MOMENT OOK NIEMAND ANDERS AANWEZIG EN KUNT U RUSTIG RONDKIJKEN. MOCHT U TOEVALLIG VOOR DE DEUR STAAN, BEL ONS, WIJ ZIJN MEESTAL IN DE BUURT AAN HET WERK EN KUNNEN ER BINNEN ENKELE MINUTEN ZIJN.

Silence and reflection 72x29x15 cm foto4 SJAAK SMETSERS
Wandobject Images from the past 128 x85 cm koper brons glas 2 Sjaak Smetsers
Wandobject Images from my soul 70x90 cm koper brons glas Sjaak Smetsers
A day full of memories 71x28x16 cm foto1 SJAAK SMETSERS
Wandobject Back to an original image 120x75 cm koper brons glas 2 Sjaak Smetsers
Wandobject Images from my soul 60x71 cm koper brons glas 2 Sjaak Smetsers

SJAAK SMETSERS

De sculpturen van Sjaak Smetsers genieten een internationale bekendheid. Elk kunstwerk heeft unieke eigenschappen. Glas, brons, koper, cortenstaal of RVS worden door hem gecombineerd of samengesmolten tot typische Sjaak Smetsers creaties. Sind jaar en dag vinden vanuit zijn galerie Moeëjen Daag in Tegelen, zijn sculpturen hun weg naar particulieren en bedrijven.

Maak er een mooie dag van en kom genieten van deze kleurrijke duo expositie!

Welkom in MOEËJEN DAAG!

Berichten tips

OKTOBER

In de gang van het oktoberlicht glimlacht de zon haar taal van betovering. Niet wit, niet geelwarm. Oranjelauw is haar gezicht. Herfst bewoont de plaats...

ADRI LANGBROEK – KEERZIJDE – ZONNEWATER – OVERWOEKERING

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat wij werden bevrijd. Sta eens stil bij de vrijheid, die onze voorouders hebben verworven.

KLEURENPRACHT BINNEN ÉN BUITEN

Het is alweer september! Dat betekent dat deze maand de astronomische herfst begint. We verheugen ons al op de prachtige warme kleuren van de natuur!...

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?